Danskerne er et travlt folkefærd

Der er rigtig mange danskere der hver dag arbejder rigtig mange timer. Hvis man samtidig har en familie og venner man også skal have tid til, kan det nogen gange være lidt svær at overskue de huslige pligter der også følger med. Har du før oplevet at stå midt i rengøringen helt opgivende og drømme dig væk til et bedre sted? Så er du ikke alene. I 2016 betaler op mod en 1/10 af befolkningen sig fra at få gjort rent i sit hjem. Ved at betale sig fra rengøringen, sparer man typisk en hel masse tid som man med fordel kunne kanalisere over i familie og vennetid eller sågar en hobby man gerne vil bruge lidt mere tid på. Med det genindførte håndværkerfradrag er der næsten heller ikke grund til at lade være.

Med en typisk pris mellem 200 til 300 kr. pr rengøringstime ex moms, vil man typisk komme af med omkring 100-150 kr. pr. time. Det vil sige at et normalt hus på 150 m2 vil kunne få gjort rent for omkring 1200 kr. pr måned, da det typisk er 8 timer man vil bruge på dette. Det er super billigt og man kan på den måde spare rigtig meget tid og frustrationer.

Hos bl.a. Total Care og rengoeringshjælp.dk/privat-rengoering/ kan du få hjælp til din private rengøring for en god pris!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *