Tips og råd: Når du skal købe din første vaskemaskine

Tips og råd: Når du skal købe din første vaskemaskine

Der kan være flere årsager til, at du på nuværende tidspunkt står og skal til at købe din første vaskemaskine. Det kan være, at du er ved at flytte hjemmefra, eller måske flytter du fra en bolig, hvor du havde vaskemaskine til en ny bolig, hvor du selv skal investere i de hårde hvidevarer. Uanset hvad er det altid spændende at skulle købe sin første vaskemaskine, selvom det også kan synes forvirrende. Der er mange begreber, som man skal kende til, hvis man vil være sikker på at købe den helt rigtige maskine første gang. Du får derfor her nogle gode råd og tips, hvis du ikke ved, hvad det hele betyder.

 

Restfugtighed

Det kan nemt være, at du har hørt begrebet før, men du ved måske alligevel ikke, hvad det betyder. Restfugtighed er mængden af fugtighed, der er tilbage efter, at centrifugeringen har fundet sted i din vaskemaskine. Vælg altid en maskine med en lav restfugtighed.

 

Kulfri motor

Når du skal vælge din nye vaskemaskine, så bør du dobbelttjekke, om den indeholder en kulfri motor. En kulfri motor har en længere levetid, og den er desuden mere lydsvag og energieffektiv.

 

Energiklasse

En vaskemaskine i energiklasse A+++ er den bedste vaskemaskine, som du overhovedet kan få på markedet.

 

Hurtigprogram

Vælger du en vaskemaskine med hurtigprogram, så er du klog. Hermed får du en vaskemaskine, der tilbyder dig at vaske dit tøj på kun 30 minutter!

 

Centrifugeringshastighed

Centrifugering er lig med omdrejninger, og centrifugeringshastigheden siger dermed noget om, hvor mange omdrejninger dit tøj gennemgår i minuttet i et vaskeprogram.

 

Nu er du klar!

Du er forhåbentlig blevet lidt klogere, så du nu er klar til at gå ud og investere i din første vaskemaskine. Mangler du yderligere information om de forskellige vaskemaskiner, kan du med fordel besøge Test-vaskemaskine.dk, hvor du også kan se, hvilke vaskemaskiner der klarer sig bedst på markedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *